Suosituimmat kysymykset

 • 1

  Mikä on Nettix?

  Nettix Oy omistaa yhdeksän erilaista ja verkossa toimivaa markkinapaikkaa, joista suosituin on Nettiauto.com. Kaikki Nettix:n markkinapaikat (paitsi Nettimökki.com) ovat yksityisille ilmaisia tehdä ostoksia ja myydä.

  Muita Nettix:n markkinapaikkoja ovat Nettimoto.com, Nettivene.com, Nettikone.com, Nettimarkkina.com, Nettikaravaani.com, Nettivaraosa.com, Nettivuokraus.com ja Nettimökki.com.

 • 2

  Mikä on Nettimarkkina.com?

  Nettimarkkina on helppokäyttöinen osto- ja myyntisivusto. Siellä ilmoittavat niin yksityiset kuin yrityksetkin. Nettimarkkina kuuluu Nettix-tuoteperheeseen jonka tunnetuin palvelu on Nettiauto.com.

 • 3

  Mikä on Nettivaraosa.com?

  Nettivaraosa on ajoneuvojen varaosiin erikoistunut markkinapaikka. Siellä ilmoittavat niin yksityiset kuin yrityksetkin. Nettivaraosa kuuluu Nettix-tuoteperheeseen jonka tunnetuin palvelu on Nettiauto.com.

 • 4

  Mikä on Vilkas?

  Vilkas Group Oy on perustettu vuonna 1995. Vilkkaan verkkokauppapalveluita käyttää jo kolmasosa Suomen aktiivisista verkkokaupoista, mikä tekee heistä markkinajohtajan Suomessa.

  Vilkas on kasvanut yhdessä asiakkaidensa kanssa ja asiakkaina onkin nykyisin jo yli 1700 aktiivista verkkokauppiasta. Tämä määrä on mahdollista vain luotettavan, vaivattoman ja helppokäyttöisen verkkokaupan avulla.

 • 5

  Omistan jo Vilkkaan verkkokaupan. Kuinka saan tuotteeni näkyviin Nettix-markkinapaikkoihin?

  Mikäli sinulla on jo Vilkkaan verkkokauppa, voit siirtää tuotteitasi myyntiin Nettimarkkina.comiin tai Nettivaraosa.comiin kuukausimaksua vastaan. Katso lisätietoa täältä.

 • 6

  Kuinka paljon maksaa verkkokaupan perustaminen?

  Verkkokaupan varsinainen perustaminen ei maksa mitään, vaan sen käytöstä maksetaan kuukausimaksua. Maksun suuruus riippuu omasta tarpeestasi. Katso tarkempi hinnasto tästä.

 • 7

  Kuinka paljon ja minkälaisia ihmisiä vierailee Nettimarkkinassa ja Nettivaraosassa?

  Molemmilla sivustoilla vierailee noin 60 – 80 000 ihmistä viikossa. Voit ladata Nettimarkkinan kävijäprofiilin tästä ja Nettivaraosan kävijäprofiilin tästä ja katsoa olisiko markkinapaikoissamme sopivia potentiaalisia asiakkaita juuri sinun verkkokaupallesi.

  Voit ladata Nettimarkkinan kävijäprofiilin tästä ja Nettivaraosan kävijäprofiilin tästä. Ne ovat TNS Gallupin (2011) tekemiä raportteja sivustojen vierailijoiden profiileista. Niistä voit katsoa olisiko markkinapaikoissamme sopivia potentiaalisia asiakkaita juuri sinun verkkokaupallesi.